OK
×
Actievoerder
Merijn Ruis

Gelukslessen voor kinderen - www.happinesslesson.com

Een gelukkige wereld

Wist je dat gelukkigere mensen dankbaarder zijn, beter presteren, meer geven en  vriendelijker zijn? Stel je voor hoe mooi de wereld eruit zou zien als kinderen op jonge leeftijd zouden leren hoe ze een gelukkig leven kunnen leiden.. Persoonlijk denk ik dat veel wereldproblematiek dan niet eens zou bestaan. Het leuke is dat er al heel erg veel bekend is op wetenschappelijk gebied over waar mensen gelukkig van worden. Ik zie het als mijn missie om deze informatie zoveel mogelijk te verspreiden. 

Wie ben ik?

Hoi! Mij naam is Merijn Ruis en sommige mensen zouden me omschrijven als een idealist aangezien ik groot nadenk over hoe ik de wereld kan veranderen. De afgelopen jaren ben ik veel bezig geweest mijn zoektocht naar geluk. Persoonlijk heb ik hier vooral toen ik wat jonger was namelijk ook moeite mee gehad. Ik ontdekte dat er op wetenschappelijk gebied al heel veel bekend is over geluk en vroeg me af - 'waarom weet nog niet iedereen hoe ze gelukkig kunnen zijn? Waarom is deze informatie nog niet overal beschikbaar voor kinderen en volwassenen?'

Tijdens mijn zoektocht kwam ik er achter dat het beste wat ik voor mijn persoonlijke geluk kan doen is om iets voor anderen te betekenen. Het leek me wel goed om te beginnen bij de basis: 'Gelukslessen voor kinderen.' Ik heb een draaiboek gemaakt en gratis online gezet zodat leerkrachten wereldwijd deze lessen kunnen geven. Je kunt de lessen direct downloaden op de website: www.happinesslesson.com

Waarom doneren?

Ik heb er voor gekozen om deze informatie niet te verkopen omdat ik simpelweg wil dat het zoveel mogelijk mensen bereikt en blij maakt. Daarnaast vind ik het een inspirerend en interessant idee om te kijken of ik ook op vertrouwen kan werken. Namelijk door mensen de kans te geven om te doneren. Het lijkt me geweldig als dit werkt en dit een mooi bewijs kan worden dat je ook vanuit idealisme en geven iets kan  verdienen.Hoe meer donaties er aan dit project worden gedaan hoe meer tijd ik heb om aan oefeningen te besteden, hoe meer lessen ik kan geven en nieuwe liedjes ik kan maken. De donaties worden ook gebruikt om de kosten voor de website te betalen en de website up to date te houden.

Iedere donatie is daarom ook hartstikke welkom!

Een fantastische dag gewenst en bedankt voor alles!

Hartelijke groet,

Merijn Ruis  

J. G aan teamlid Merijn Ruis

€ 100

15-09-2022

Anoniem aan teamlid Merijn Ruis

€ 10

05-03-2021

C. Smid aan teamlid Merijn Ruis

€ 50

02-03-2021

H. Ruts aan teamlid Merijn Ruis

€ 10

15-11-2020

H. Fluit aan teamlid Merijn Ruis

Bedankt voor de mooie workshop die je hebt gemaakt!

€ 5

21-04-2020

Anoniem aan teamlid Merijn Ruis

€ 10

09-04-2020

Anoniem aan teamlid Merijn Ruis

€ 25

16-03-2020

M. Nierop aan teamlid Merijn Ruis

Yesssss! eindelijk. Mijn innerlijke kind heeft er zin in....en ik ga het doorgeven. Hartegroet!

€ 50

17-03-2019

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
dakje met Geef-logo
€ 3.219 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
107%
92

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: M. Ruis

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Merijn Ruis

€ 3.219 opgehaald