OK
×
Actievoerder
Jos Oostendorp

Geldinzamelingsactie tbv Voedselbank de Kostmand - Zeewolde

Update 1 mei 2020:

De Voedselbank van Zeewolde is zelf een donateursactie gestart en om deze actie niet in de weg te staan is besloten deze geefactie eerder te stoppen. Doneren is daarom vanaf nu niet meer mogelijk.
Het doen van boodschappen voor het bedrag van 1600,- blijft zeker nog een aantal weken doorlopen. Binnenkort zal er ook nog een geldbedrag aan de voedselbank worden overgemaakt.

Ga naar www.voedselbankzeewolde.nl voor meer info over de donateursactie. 

Update: 
Het streefbedrag van 1600,- is gehaald. Met dit bedrag ga ik de komende tijd bij de lokale ondernemers boodschappen voor de voedselbank doen.
U kunt nog steeds een donatie doen. Deze donaties worden door mij overgemaakt naar de voedselbank. Zie ook onderaan dit bericht bij updates.


Zeewolde zamelt geld in voor de Voedselbank van Zeewolde en steunt hiermee ook de lokale ondernemers van Zeewolde!


Waarom?
Gezinnen van Zeewolde, die noodgedwongen gebruik moeten maken van de voedselbank, kunnen zichzelf momenteel helaas niet voorzien van de noodzakelijke levensmiddelen en andere producten. Deze producten kunnen zij niet altijd geleverd krijgen van de voedselbank en helaas zijn ze momenteel ook niet altijd voorradig in de supermarkten.


De actie.
Om ook deze groep mensen in deze bijzondere tijd te helpen heb ik, in goed overleg met de Voedselbank van Zeewolde, bedacht om een geldinzamelingsactie te gaan houden. Daarbij wordt ook gedacht aan ondernemers in Zeewolde. Zij worden geholpen met extra inkomsten.


Wat is het plan?
Jullie doneren geld. Dit kan al vanaf een bedrag van 5,-. Samen gaan we voor een bedrag van 1600,-. Hiermee kan er voor ongeveer 5 weken aan boodschappen gehaald worden.

Uiteindelijk ga ik met dit geld op pad naar de ondernemers in Zeewolde. Daar koop ik, in overleg met de voedselbank, (houdbare) levensmiddelen en producten in die ter aanvulling zullen zijn voor de in die week uit te geven voedselpakketten.


Kan ik rekenen op jullie bijdrage?

Zeewoldehelpt

Jos Oostendorp
zeewoldehelpt@gmail.com

Jos Oostendorp
01-04-2020 17:56

Lieve Zeewoldenaren, samen hebben jullie in nog geen week tijd het streefbedrag van 1600,- gedoneerd. Echt fantastisch en zo ontzettend hartverwarmend. Woorden schieten mij nu even tekort.

De einddatum van de geldinzamelingsactie voor Voedselbank de Kostmand is 31 mei 2020.
Alle (financiële) hulp aan de voedselbank blijft welkom. Om die reden zal ik de geefactie open laten staan voor het kunnen doen van donaties.
Uiteraard zal ik deze donaties overmaken naar Voedselbank.

Mijn plicht nu om boodschappen te gaan doen.

Ik hou jullie op de hoogte.

www.zeewoldehelpt.nl
zeewoldehelpt@gmail.com

Gr., Jos.

Jos Oostendorp
28-03-2020 11:37

Lieve Zeewoldenaren, met al jullie donaties tot vandaag kan er al voor zeker 3 weken boodschappen gedaan worden!

Ik ben nu in overleg met de Voedselbank of er komende week al aanvulling nodig is op de pakketten en zo ja, welke (houdbare) levensmiddelen en producten we gaan inkopen. 

Attendeer je vrienden op deze actie, deel op social media. Alle digitale hulp wordt zeer gewaardeerd.

www.zeewoldehelpt.nl
zeewoldehelpt@gmail.com

Gr., Jos.

Jos Oostendorp
26-03-2020 19:30

Lieve Zeewoldenaren, de actie is nog geen 24 uur online en jullie hebben al met velen geld gedoneerd. Echt hartverwarmend. Mogelijk ga ik volgende week al boodschappen doen. Update volgt.

Gr., Jos.

dakje met Geef-logo
€ 2.110 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
131%
106

donaties

0

dagen te gaan

De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: OOSTENDORP J G M

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Jos Oostendorp
Jos Oostendorp

€ 2.110 opgehaald