OK
×
Actievoerder
Berdi Doornebosch

Nieuwe circulaire geitenstal voor de Ulebelt

Al geruime tijd wordt er op de Ulebelt in Deventer hard gewerkt aan het bouwen van een nieuwe, circulaire geitenstal. Helaas is de bouw vertraagd door de corona-crisis en zijn de kosten veel hoger uitgevallen dan gepland door stijgende prijzen voor bouwmaterialen. Dit drukt zwaar op het beschikbare budget van de Ulebelt. Daarom organiseren we een crowdfundingsactie, want de geiten van de Ulebelt verdienen een fijne warme stal in de winter! Elke donatie is welkom, maar we hebben ook een speciale naamplaatjes actie!

Hoe werkt het?

Bij donatie van minimaal 50 euro door een particulier, krijg je een wit naamplaatje van 20 x 100 mm waarop je je eigen tekst kan laten zetten (maximaal 20 tekens). Dit naamplaatje bevestigen we op een mooie plek op de nieuwe geitenstal. Zo kan jij laten zien dat je een bijdrage hebt geleverd aan de bouw van de geitenstal!

Bij donatie van minimaal 250 euro door een bedrijf, krijgt dit bedrijf een zilveren naamplaatje van 20 x 100 mm waarop een eigen tekst kan worden gezet (maximaal 20 tekens). Dit naamplaatje bevestigen we op een mooie plek op de nieuwe geitenstal. Zo kan je als bedrijf laten zien dat je een bijdrage hebt geleverd aan de bouw van de geitenstal!

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een groter of kleiner bedrag te geven, elke donatie is zeer welkom. En als je geen naamplaatje wilt dan kan dat natuurlijk ook.

Let erop dat wanneer je een naamplaatje wilt, je in het formulier moet aangeven dat wij contact met je mogen opnemen, anders kunnen wij geen contact met je opnemen over de gewenste tekst.

NB: Jouw donatie vindt plaats via het Geef.nl platform. Geef.nl rekent (transactie)kosten door. Met jouw vrijwillige bijdrage dek je de (transactie)kosten, steun je het platform met een extra donatie en ontvangt Educatieve stadsboerderij de Ulebelt jouw donatie 100%. Je kan zelf aangeven hoe en hoeveel de transactiekosten worden verrekend.

Begin 2022 organiseren we een onthulling van de naamplaatjes en kan je de stal komen bekijken. Wil je hierbij zijn, geef dan aan dat we contact met je mogen opnemen over deze actie.

Op de website van de Ulebelt lees je meer over de geiten van de Ulebelt.

Bedankt namens Bella, Bonny, Donna, Dika, Vlokje, Droppie, Joet, Twix en Duppie!!

C. Vunderink linthout

€ 10

Vandaag

B. Bach Kolling

€ 50

Gisteren

B. Bach Kolling

€ 50

Gisteren

B. Bach Kolling

€ 50

Gisteren

B. Bach Kolling

€ 50

Gisteren

Anoniem

€ 10

2 dagen geleden

G. Jongstra

€ 50

3 dagen geleden

C. Overweg

€ 50

3 dagen geleden

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
dakje met Geef-logo
€ 5.188 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 20.000
waarvan € 4.318,70 via Geef.nl
25%
109

donaties

14

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Berdi Doornebosch

€ 4.318,70 opgehaald