OK
×

Geen dier moet het kind van de rekening zijn. Red een dier!

Al geruime tijd hebben veel mensen last van diverse crises, zoals corona, oorlog, energie, enz. en daaruit voortvloeiend hoge kosten levensonderhoud. Veel mensen die al in een minima situatie zaten worden nu als eersten geraakt, maar ook AOW-ers en ZZP-ers staan met de handen in het haar.  Dan is het heel zuur als ook het  huisdier acuut ziek wordt of gewond is geraakt. Hiervoor is dan onvoldoende geld om de acute medische zorg te kunnen bieden. 

Het huisdier is juist ook in deze moeilijke periode hun steun en toeverlaat. Een dier oordeelt niet wie of wat je bent. Het biedt genegenheid. Niet alleen voor mensen die eenzaam zijn en hun sociale netwerk verliezen is het kunnen zorgen voor een dier belangrijk, maar ook voor de kinderen in minima gezinnen. Voor hen is het kunnen verzorgen van een huisdier heel belangrijk. Maar ook de weerbaarheid van kinderen wordt positief beïnvloed. Het huisdier is niet alleen een goede vriend, maar brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. 

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn (ANBI en CBF Erkend goed doel) steunt huisdieren van eigenaren in minimum situatie met hulp voor de kosten van de dierenarts als een acute situatie zich voordoet. Een dier moet niet het kind van de rekening zijn. De stichting bespreekt de casus en tarief met de dierenarts en doet -binnen haar mogelijkheden- een bijdrage rechtstreeks aan de dierenarts, zodat de behandeling terstond kan worden ingezet. De stichting is volledig afhankelijk van donaties. Haar werk doet ze 24/7 op landelijke basis en onbezoldigd. Zonder hulp van donateurs staat wij met lege handen. Maar door samenspel moet het ons lukken om een ziek of gewond minima huisdier een gezonde toekomst te geven. Help ons helpen en red een dier. Meer weten? ga naar www.huisdierenwelzijn.nl of mail ons via info@huisdierenwelzijn.nl 

M. Hop aan teamlid Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn - Because we Care

€ 25

Gisteren

Anoniem aan teamlid Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn - Because we Care

€ 10

5 dagen geleden

Anoniem aan teamlid Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn - Because we Care

€ 100

03-07-2024

S. Derksen aan teamlid Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn - Because we Care

€ 10

01-07-2024

A. Engel aan teamlid Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn - Because we Care

€ 50

30-06-2024

L. van Beek aan teamlid Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn - Because we Care

€ 50

30-06-2024

Anoniem aan teamlid Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn - Because we Care

€ 20

30-06-2024

D. Gribbroek aan teamlid Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn - Because we Care

Donatie op verzoek van de liefste tante en oom, Rob en Hetty naar aanleiding van verjaardag en huwelijks jubileum

€ 25

30-06-2024

1
2
3
4
dakje met Geef-logo
€ 1.394 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
waarvan € 1.282,50 via Geef.nl
55%
29

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×