OK
×

Geef Opo Doro vervoer naar én verblijf in het binnenland!

In verband met #giving tuesday voeren we een actie voor de bekostiging van het vervoer naar en het verblijf van de hulpverleners van Opo Doro bij hun werk in het binnenland. Met name als het gaat over bezoeken aan de dorpen: Jaw Jaw, Kaja Paati en Lispansie. Het vervoer heeft heel wat voeten in de aarde omdat je eerst een eind het binnenland in moet met auto of bus, daarna in de korjaal en in de dorpjes alles lopend moet doen. Hoewel het verblijf gratis is, zijn er wel kosten wat betreft voeding etc. 

Met deze actie kunnen logopedist, ergotherapeut en psycholoog op bezoek naar het binnenland. Helpt u mee? 

 

 

Stichting Romario logo 2

Stichting Romario

Veel mensen in Suriname die leven met een beperking hebben te weinig begeleiding, waardoor zij achtergesteld zijn en hun naaste familie veel moeite heeft om voor hen te zorgen en zelf het hoofd boven het water te houden. Stichting Romario ondersteunt vanuit Nederland de hulpverlening aan mensen met een beperking in Suriname. Hierbij gaat het over thuisbegeleiding. Dit principe is in Suriname nog erg onbekend. We ondersteunen een aantal projecten zodat de hulpverlening op een goede manier vormgegeven kan worden. 

Stichting Romario is begonnen met het helpen van de jongen Romario en zijn familie; de stichting richt zich nu o.a. op het ondersteunen van de lokale organisatie ”Stichting Opo Doro”.

De Surinaamse stichting Opo Doro Thuisbegeleiding zet met steun van Stichting Romario een organisatie op die thuisbegeleiding biedt aan mensen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking. Het doel is om een organisatie op te zetten die overgedragen kan worden aan lokale mensen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 240 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 750
32%
9

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jenneke Frens

€ 130 opgehaald