OK
×
Actievoerder
DzG Nederland

Geef een Geit #GivingTuesdayNL

Vanaf 4 november start de actie ‘Geef een geit’ van Dierenartsen zonder Grenzen. We zijn deze actie gestart om gezinnen in Malawi een betere toekomst te geven door ze een geit en begeleidende cursus te geven.

Een geit kan voor een gezin in Malawi écht het verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan het geven van melk. Maar niet alleen de melk is onmisbaar, ook de mest is nodig om akkers te bevruchten, om zo meer en beter voedsel te kunnen verbouwen. Daarnaast kan een geit tot wel twee lammetjes per jaar krijgen, waardoor de kudde snel kan groeien en er af en toe een geitje verkocht kan worden. Het geld dat de verkoop van een geit oplevert, biedt het gezin toegang tot onderwijs, gezondheidszorg en nog veel meer! Met een geit geef je dus niet alleen de geit, maar ook een beter bestaan aan een gezin in Malawi!

Wil jij ook een geit geven aan deze gezinnen in Malawi? Dat kan! Via dierenartsenzondergrenzen.nl/geefeengeit kan je een geit voor 50 euro, een kleine kudde voor 200 euro of een grote kudde voor 500 euro cadeau doen. Geef een gezin een geit!

M. van der Leen aan teamlid DzG Nederland

€ 50

22-12-2020

Anoniem aan teamlid DzG Nederland

€ 50

25-11-2019

dakje met Geef-logo
€ 100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
5%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
DzG Nederland

€ 100 opgehaald