OK
×

Geef een diner

Het is december, een koude maand maar ook een mooie maand van bezinning en saamhorigheid. Vanuit deze gedachten willen wij iedereen die het hard nodig heeft en die door de coronacrisis extra hard is geraakt een warm hart toedragen door het verzorgen van een heerlijk vegadiner. We koken op vrijdag 24 en 31 december en het diner wordt dezelfde dag door vrijwilligers van Between Borders persoonlijk bezorgd. Ons doel is om minimaal 100 mensen een feestelijke maaltijd aan te bieden. Met jullie steun kan dat voor slechts € 10,- en daarmee steun je tegelijkertijd ons project La Galigo in Indonesië. Help je mee?

Stichting La Galigo zet zich met haar gelijknamige project in voor het verbeteren van de leefomstandigheden van cacaoboeren en het herstellen van de natuurlijke balans in Indonesie. We vinden het van essentieel belang dat beschadigde ecosystemen worden hersteld en klimaatverandering en ontbossing wordengestopt omdat het ons allemaal aangaat. De stichting is volledig afhankelijk van ludieke acties en evenementen die ze zelf organiseren en ze doen daarnaast aan fondsenwerving en donaties. Een van de grote drijfveren van team La Galigo is om zich naast boeren aan de andere kant van de wereld ook in te zetten voor kwetsbare groepen in onze samenleving. Met de actie 'Geef een Diner'  kan dit voor beiden groepen. Voor deze actie werkt de stichting samen met Between Borders. 

Het Between Borders-team bestaat uit een handvol enthousiaste mensen die samenwerken om mensen zonder papieren in Amsterdam te ondersteunen. Hen belangrijkste doel is om mensen met verschillende culturele achtergronden met elkaar in contact te brengen, wederzijds begrip te krijgen, zodat nieuwe vriendschappen en samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan.In Nederland wonen naar schatting tussen de 23.000-58.000 mensen zonder papieren . Door hun kwetsbare rechtspositie worden velen van hen slachtoffer van mishandeling. Zonder toegang tot basisbehoeften zijn ze afhankelijk van het medeleven van anderen. Maar mededogen (‘barmhartigheid’) zit in het DNA van Amsterdam, en daarom zet het team van Between Borders zich voor deze mensen in.

 

Stichting  La Galigo
Stichting La Galigo

€ 2.965 opgehaald

Help Stichting een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 3.015 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 2.965 via Geef.nl
301%
118

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Stichting  La Galigo
Stichting La Galigo

€ 2.965 opgehaald