OK
×
Actievoerder
Ingrid van der Gun

Geef de zorg wat lucht in het nieuwe jaar!

Radiozender KINK en de Vereniging van longartsen (NVALT, www.nvalt.nl) slaan de handen ineen om alle longverpleegkundigen en hun collega’s, die de afgelopen tijd ongelofelijk hard gewerkt hebben, een steuntje in de rug te geven.

Gedurende de corona-crisis, die nu al even duurt, werken de longverpleegkundigen en hun collega's hard en stug door. De longartsen werken zeer nauw met hen samen en zien dagelijks hun grote inzet en loyaliteit. De longartsen en KINK willen daarom samen geld ophalen om hen allemaal te bedanken voor hun inzet tijdens Corona. Zo starten we met z’n allen het jaar positief, want dat heeft de zorg nu hard nodig! 

Hoe? DJ Tim op het Broek gaat in zijn eentje de KINK Album Top 1000 herhalen, die in juli dit jaar werd samengesteld door de KINK-luisteraars. Van elk album draait Tim een track, waarbij de luisteraars zelf via de KINK-site kan bepalen welke dat moet worden: de meest gestemde track komt op de radio. Tim gaat op die manier vijf dagen lang 16 uur per dag muziek draaien, van zes uur ’s ochtends tot middernacht. Luisteraars kunnen hem mentaal ondersteunen door hem te sponsoren met en zelfgekozen bedrag via de doneer-button op kink.nl.

Op het Broek verzorgt zijn marathonuitzending van maandag 27 december tot en vrijdag 31 december, dagelijks van 06u tot 00u.Na deze vijf dagen maken we de balans op en gaat de vereniging van longartsen alle longverpleegkundigen en hun collega’s verblijden met wat leuks! Wat dat precies wordt is afhankelijk van de hoeveelheid ingezameld geld en wordt door Leon van den Toorn, voorzitter van NVALT, op maandag 3 januari bekend gemaakt in de eerste reguliere uitzending van Tim op het Broek op KINK.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 27.291 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 40.000
68%
916

donaties

3

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ingrid van der Gun

€ 27.291,83 opgehaald