OK
×
Actievoerder
Marjolijn Hermus

50 baby's een goede start

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Dit doen wij door gratis babystartpakketten te verstrekken aan (aanstaande) ouders die onder de armoedegrens leven. In deze pakketten zitten belangrijke basisproducten voor de verzorging van kindjes tot twee jaar oud. Zoals kleding, beddengoed en verzorgingsproducten.

Een babystartpakket heeft een waarde van €300,-. De meeste spullen in de pakketten krijgen wij gedoneerd via onze landelijke inzamelpunten. Toch moeten wij ook spullen nieuw aanschaffen. Bijvoorbeeld om hygiënische redenen of omdat deze onvoldoende gedoneerd worden. Denk aan flesjes, verzorgingsproducten en kruiken. De kosten hiervan liggen rond de €50,- per pakket.

De vraag naar babystartpakketten neemt nog ieder jaar toe. Deze geefactie is bedoeld om 50 baby's een goede start te geven. Daarvoor is 50 keer €50,- nodig. Help jij mee? Doneren kan via deze geefactie. Of via ons rekeningnummer NL14 RABO 0144346958 ten name van Stichting Babyspullen te Heerhugowaard.

Met jouw gift geven we nog meer baby’s een goede start. Dank je wel!

avatarWees de eerste!

Geef Marjolijn een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×