OK
×
Actievoerder
Bonny Talsma

Onderzoeken voor Gaston de Goffini kaketoe

Gaston is een goffini kaketoe welke bij ons op de wachtlijst staat om bij ons in de opvang geplaatst te worden. Er zijn echter nog een aantal aanvullende onderzoeken nodig, voordat Gaston bij ons in de kas met soortgenoten geplaatst kan worden. Dit zijn behoorlijk hoge kosten en de eigenaren van Gaston kunnen wel wat hulp gebruiken om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Vandaar onze oproep om een beetje financiële hulp.

Hier het verhaal van de eigenaren van Gaston:

'Onze Cacatua goffini Gaston kwam in 2007 als vondelingetje bij ons terecht. Mijn man – destijds medewerker Dierenambulance – had hem na een melding opgehaald op een landgoed. Daar was hij – in besmeurde staat – in een kippenhok beland. Vermoedelijk ergens ontsnapt en daarna op zoek naar voedsel gegaan. Bij de Vogelopvang kon hij weer een beetje op verhaal komen en afwachten of de eigenaar hem op zou kom halen. Die heeft jammer genoeg nooit meer van zich laten horen.

Inmiddels woont Gaston 14 jaar bij ons en voelt hij zich meer dan thuis. Het is een echt gezelligheidsdier. Iedere avond is hij een aantal uren uit de kooi. De woonkamer en keuken zijn dan zijn volière, waar van alles te beleven valt...'Klik hier voor de rest van het verhaal van Gaston.

Anoniem aan teamlid Bonny Talsma

€ 45

16-05-2021

D. Cannegieter aan teamlid Bonny Talsma

€ 10

10-05-2021

Anoniem aan teamlid Bonny Talsma

€ 25

05-05-2021

H. Herman aan teamlid Bonny Talsma

Hi Hans en Pauline, heel veel succes. Gr. Harno

€ 10

02-05-2021

Anoniem aan teamlid Bonny Talsma

€ 50

01-05-2021

Anoniem aan teamlid Bonny Talsma

€ 10

01-05-2021

dakje met Geef-logo
€ 150 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Bonny Talsma
Bonny Talsma

€ 150 opgehaald