OK
×
Actievoerder
Dierenasiel Zwolle

Online collectebus voor Stichting Zwols Dierenasiel

Stichting Zwols Dierenasiel vangt jaarlijks ongeveer 900 honden en katten op. Dieren die tijdelijke opvang nodig hebben, zwerfdieren en dieren waarvan de eigenaar afstand heeft gedaan.De verzorging van deze dieren kost veel geld. Naast de basisverzorging willen wij zoveel mogelijk "zorg op maat" aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld door een dier omgevingsverrijkende materialen aan te bieden als afleiding en uitdaging, of de honden mee te nemen voor een speurmiddag. Maar ook bij zieke dieren proberen wij nét die extra medische ingreep uit te laten voeren die voor een dier een wereld van verschil maakt.Denk bijvoorbeeld aan specialistische orthopedische ingrepen om een dier weer goed te kunnen laten lopen. 

Wilt u ons steunen? Dan kan dat heel eenvoudig via deze online collectebus!Alvast heel hartelijk bedankt!

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

2297

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×