OK
×
Actievoerder
Daantje Vennik

Fundraiser event Daan Theeuwes Fonds

Voor het Daan theeuwes fonds hebben wij, Selenay en Daantje, een fundraiser event georganiseerd. Het event bestond uit een high-tea in het buurthuis 'De Neng' in Hoogland. 9 april vond het event plaats. Deze dag bestond uit een goed gevulde brunch, meerdere quizzes, muziek en veel informatie over het fonds. Het opgehaalde geld gaat naar het Daan Theeuwes fonds. Dit fonds haalt geld op voor jongeren met een blijvend hersenletsel. Zij creeren een clubhuis: Het Erik Scherder huis. In dit huis worden de jongeren geholpen met de alle daagse activiteiten die zij van zichzelf nog niet kunnen. Zij krijgen hulp bij studie, werk en zelfontwikkeling. De toekomst van de jongeren worden in deze huizen weer opgebouwd. Met een donatie helpt u deze jongeren erg!

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds logo 2

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds zet zich in voor de optimale revalidatie van jongeren met (zeer) ernstig hersenletsel. Daartoe is aan de wieg gestaan van oprichting van het Daan Theeuwes Centrum in Woerden, een gespecialiseerd revalidatiecentrum. Maar er is veel meer werk aan de winkel om de overlevers, hun families en vrienden weer sterk in de maatschappij te laten staan.

Het Daan Theeuwes Fonds richt zich daarom op projecten om jongeren met hersenletsel na hun intensieve revalidatie weer te helpen een toekomst op ten bouwen. Een 'tweede toekomst'. Want hun oude toekomst eindigde op het moment dat ze heel ernstig hersenletsel kregen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 160 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Daantje Vennik

€ 160 opgehaald