OK
×
Actievoerder
Sandra Kamphuis

FTD Hotshot challenge

Steun ons in onze missie om FTD op de kaart te zetten! Zodat de tijd tot diagnose korter is, gezinnen minder lang in onzekerheid zitten en wij met onze stichting FTD Lotgenoten kunnen helpen en ondersteunen waar nodig.

Hoe? Door mee te doen met de Hotshot challenge!

Video: #FTDhotshotchallenge Sizzle Reel

F - Film jezelf terwijl je een shot neemt van een hete saus

T - Tag 5 vrienden en daag ze uit om hetzelfde te doen

D - Doneer via geef.nl

https://www.facebook.com/ftdhotshotchallenge

FTD Lotgenoten logo 2

FTD Lotgenoten

FTD is een moeilijke ziekte. Moeilijk voor de mensen die het krijgen en voor de artsen die heel weinig met FTD te maken krijgen. Maar het is ook moeilijk voor de mensen in de naaste omgeving van de mensen die het krijgen. Langzaam afscheid nemen van de persoon die je liefhebt, terwijl hij/zij leeft. Als kind na een jarenlang gevecht eindelijk er achter komen dat het om FTD gaat. Dat je het zelf ook kan krijgen. En geen idee hebben wat het allemaal betekent. Dat is best moeilijk.
De website en de stichting zijn gestart door twee jongens die bovenstaande ervaring zelf doormaakten. Door de ziekte uit elkaar gedreven en na de diagnose weer tot een broederschap gekomen; met een belangrijk doel. Zoveel mogelijk informatie over FTD publiceren.

De stichting heeft ten doel het helpen en ondersteunen van iedereen die direct of indirect betrokken is of is geweest bij Frontotemporale Dementie (FTD).
FTD Lotgenoten ondersteunt patiënten met FTD en hun directe omgeving zo goed mogelijk tijdens het ziekte proces, zowel na als voor de diagnose. Ondersteuning enerzijds door het makkelijk beschikbaar maken van informatie via de website en tijdens contactdagen. Anderzijds door lotgenoten met elkaar in contact te brengen via het forum en tijdens contactdagen, zodat lotgenoten ervaringen kunnen delen.

www.ftdlotgenoten.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×