OK
×

Follow your Heartbeat Zomeractie 2021

De Dam tot Damloop gaat dit jaar gelukkig wel weer door (zie specifieke geef pagina voor dit event) Maar wegens groot succes afgelopen jaar dit jaar geprolongeerd: we hebben een extra actie en alternatief! (Je mag natuurlijk ook aan beide acties deelnemen…)

Ren, wandel, fiets, zwem, skeeler, op afstand, maar met elkaar een route waarbij het aantal kilometers en tijdsduur niet van belang is. In je route verwerk jij je eigen hartslag / heartbeat. (Zie ook het plaatje hierboven.) Als je meer uitdaging zoekt kun je ook proberen om het volledige Hart4Onderzoek logo (Hart en heartbeat) te creëren. De activiteit registreer je middels een activity tracker, smartwatch of app zoals Strava, Evy, Nike Run Club.

Vervolgens deel je de activiteit via je sociale media of anderszins, waarbij jij je familieleden, kennissen, vrienden, collega’s oproept:

  • met jou mee te doen
  • een geldbedrag te doneren aan Hart4Onderzoek
  • Jouw bericht te liken
  • Via deze actiepagina jouw bericht in het eigen netwerk te verspreiden.

- Je kunt ook altijd fondsen werven door deze pagina te delen of een eigen actiepagina aan te maken via dit platform.

Voor de sponsoren met de hoogste bedragen schenken we TWEEMAAL voor 2 personen een wielerbaanclinic, gepland dit najaar met medewerking van Gino Knies, onze ambassadeur. 

De actie loopt van 21 Juli tot en met 19 September (met een finaleweekend tegelijk met de Dam tot Damloop met extra aandacht), dus tijd genoeg om sportief bezig te zijn en tegelijk Hart4Onderzoek te steunen.

Deelname is gratis. Je hoeft je niet bij ons in te schrijven. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 750
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Rob Baijens
Rob Baijens
Ik heb zelf een erfelijke hartafwijking die niet zoveel voorkomt. En dus weet ik hoe ontzettend belangrijk het is dat er ook naar minder bekende aandoeningen onderzoek gedaan wordt. Met deze leuke Follow Your Heartbeat actie draag ik graag m'n steentje bij!

€ 0 opgehaald