OK
×

Fietstour Stephanos

Met een twaalftal dames uit Genemuiden fietsen we een gedeelte van de fietstour voor Stephanos. We starten in Rijssen, en fietsen via Staphorst naar het eindpunt in Genemuiden. 

Steunt u ons in deze uitdaging? 

Alvast bedankt namens: Jacoline Cromwijk, Bernanda van Dalfsen, Janneke van Dijk, Alice Fuite, Eefke de Groot, Andrea vd Kamp, Karin vd Kerke, Henriette Selles, Jose Slingerland, Nienke Slingerland, Tineke Timmerman en Nienke Wensink

Zie voor verdere informatie: www.stephanos.nl/fietstour 

 

Stephanos logo 2

Stephanos

Stéphanos is een reformatorische stichting die hulp biedt aan de meest kwetsbaren in Malawi en Zambia, namelijk (wees-)kinderen. Ook hun familie en dorpsgenoten profiteren hiervan. In Malawi ligt bij het werk de focus op diaconaal werk en onderwijs, met de Bijbel in de hand. Het doel van het verschaffen van hulp in Malawi, is het bevorderen van zelfstandigheid en vermijden van langdurige afhankelijkheid. In Zambia zijn de werkzaamheden hoofdzakelijk gericht op evangelisatie. 

In Malawi wonen ongeveer 2.000.000 weeskinderen. Zij hebben niemand in hunomgeving die voor hen kan zorgen. U kunt een kind redden van een leven op straatdoor hem of haar te sponsoren. Wilt u zich samen met ons inzetten om deze weeskinderen en hun omgeving te helpen? Word sponsor of donateur! Uw bijdrage helpt!

www.stephanos.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 3.150 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
105%
151

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×