OK
×

Fietstocht naar klimaattop Glasgow

Lieve crowdfunders,

Voordat de actie afgelopen is een woord van dank. We zijn echt heel erg verguld met jullie hartelijke steun. Elke euro is goed gebruikt en er gaat, zoals beloofd, nog een klein deel naar CO2-compensatie in de vorm van bomen. Houd onze website hierover in de gaten.

Nogmaals, onze dank, GROTE DANK.

Loudi, Ellis, Martijn, Dirk en Paul & al die andere Luchtfietsers

De tocht

In vier dagen van New Castle naar Glasgow, COP26

Op de fiets naar de klimaattop in Schotland? In november? Zijn de Luchtfietsers soms helemaal gek geworden? Nou, misschien een beetje. Maar we zetten een muts op en laten ons verwarmen door onze idealen! Door deze uitdaging aan te gaan laten we de wereld en de ‘wereldleiders’ zien dat het ons menens is. Het is immers erop of eronder voor het klimaat. 

Wat gaan we doen?We hebben een mooie route uitgestippeld. Na de oversteek met de veerboot (31 oktober) van IJmuiden naar Newcastle, fietsen we in vier dagen naar Glasgow. We rijden dwars door prachtige natuurgebieden, via rustige wegen en kleine stadjes.

Van de Schotse herfst en de steile hellingen in de hooglanden trekken wij ons niets aan. We willen laten zien dat het anders kan! Op de fiets voelen wij ons juist meer verbonden met de omgeving en met elkaar. Een mooi uitgangspunt om onderweg het klimaatgesprek aan te gaan.

Tijdens de klimaattop sluiten we ons aan bij activisten van over de hele wereld. Zodat onze gezamenlijke noodkreet niet meer te negeren valt.

Crowdfunding We proberen de kosten van de fietstocht zo laag mogelijk te houden. Dat betekent: goedkope overnachtingen in (jeugd)herbergen en shelters of zelfs ons eigen tentje opzetten. In Glasgow stellen locals logeerkamers ter beschikking aan activisten tegen een lage prijs. Ook willen we onderweg catering regelen. En de uitstoot van de overtocht met de veerboot gaan we compenseren in de vorm van bomen voor een voedselbos.

Om deze kosten te dekken doen we weer een beroep op fondsen/partners en crowdfunding. Dus wordt jij enthousiast van deze tocht maar kun je zelf niet meefietsen? Steun dan de fietsers met een donatie!

www.deluchtfietsers.nl/acties/

Heb je nog vragen? Mail ons: post@deluchtfietsers.nl

Anoniem

€ 20

26-01-2022

Anoniem

€ 10

05-11-2021

Anoniem

€ 5

04-11-2021

Anoniem

€ 40

04-11-2021

Anoniem

€ 5

01-11-2021

M. Overman

Succes💪🏾!!

€ 25

01-11-2021

D. Verhoeven

Succes allen!

€ 10

01-11-2021

W. van Beelen

Veel succes in deze barre tocht!

€ 25

31-10-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
dakje met Geef-logo
€ 2.035 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
81%
58

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: J.P.Kusters

Delen

Aan wie wil je doneren?
×