OK
×

fietsenvoorchiel.nl

Michiel (39) is door een epileptische aanval van de trap gevallen en brak daarbij op 3 plaatsen zijn nek met als gevolg een complete hoge dwarslaesie. Na zware en risicovolle operaties en 15 maanden revalideren en knokken is het gelukt om weer naar huis te komen.

Michiel mag reizen met aangepast vervoer maar als hij ergens met zijn gezin naartoe zou willen is dat erg lastig. Zo duren de gecombineerde taxiritten bijvoorbeeld erg lang en is het lastig om ergens op tijd te komen. Om het mogelijk te maken om als gezin ‘gewoon’ op stap te kunnen, houden de zwagers Walter & René een sponsortocht en fietsen vanuit Vlissingen naar Santiago de Compostela. Zij hopen op deze manier zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Michiel en zijn gezin. Behalve een aangepaste bus, zou ook een handbike en speciale sportvoorzieningen het leven van Michiel een stuk aangenamer maken.

Wil jij Chiel en zijn gezin steunen? Maak dan gebruik van de doneerbutton. Voor elke euro is het gezin ontzettend dankbaar. 

Meer weten over Michiel of over de fietstocht? Kijk dan op FietsenvoorChiel.nl

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 30.480 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 35.000
87%
939

donaties

331

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: M den Engelsman

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Michiel den Engelsman

€ 30.480 opgehaald