OK
×
Actievoerder
wouter niks

Fietsen voor Fietsen

Op 3 juli fietsen Ad, Dave, Wouter, Bart, William en Pieter dwars door de Dolomieten. We willen graag geld bijeen fietsen om fietsjes aan te schaffen voor de kinderen in het arme Berberdorpje Asoule in Noord- Marokko. Fietsjes betekent dat er méér kinderen naar school kunnen. Nu missen ze soms een kans op vervolgonderwijs omdat de afstand van basis- naar middelbare school te groot is en er geen geld is voor een schoolbus. Het Marokkofonds zorgt ervoor dat de fietsen goed terecht komen en worden onderhouden en gerepareerd. Het Marokkofonds werkt samen met de Stichting Kantara die zich inzet om van Asoule het eerste duurzame dorp in Marokko te maken. We willen minimaal 15 fietsjes bij elkaar fietsen. Dit betekent minimaal 1200 euro. Doe mee voor 10 euro (meer mag ook) en zorg ervoor dat de kinderen in Asoule naar de middelbare school kunnen fietsen!
Marokko Fonds logo 2

Marokko Fonds

De Stichting Marokko Fonds is een onafhankelijke organisatie, opgericht in 2005 met steun van de NCDO. Het Fonds zet zich in voor structurele armoedebestrijding en duurzame ontwikkeling in Marokko en steunt met dat doel kleinschalige initiatieven die de levensomstandigheden van de Marokkaanse bevolking duurzaam verbeteren. Belangrijkste aandachtsgebieden van het Fonds zijn onderwijs, gezondheidszorg, schoon drinkwater, gelijke rechten, cultuur en sport. Daarnaast biedt het Marokko Fonds in Nederland een platform voor iedereen die een directe bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van Marokko.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.365 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
113%
48

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
wouter niks
wouter niks

€ 1.365 opgehaald