OK
×
Actievoerder
Evi op Koers

Evi op Koers - Domingo house project

Het Domingo House, onderdeel van Hulphond Nederland, is het Nederlandse instituut voor dierondersteunde therapie. In Nederland zijn er 1,2 miljoen mensen met traumaklachten en honderdduizenden jongeren met ontwikkelingsstoornissen of psychiatrische problematiek. Veel mensen lopen tegen vraagstukken aan, waarmee ze in reguliere therapietrajecten niet verder komen. Voor al deze mensen kan een therapietraject bij het Domingo House uitkomst bieden. Door middel van innovatieve therapie met getrainde honden en paarden en speciaal opgeleide therapeuten, bieden wij mensen met een geestelijke zorgvraag een nieuw toekomstperspectief en helpen we hen de regie over hun leven te nemen.

Hulphond Nederland logo 2

Hulphond Nederland

Wij hebben ruim veertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. Zij worden opgeleid als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking of epilepsie. Ook leiden we honden en paarden op voor therapeutische doeleinden. Zij worden ingezet in het Domingo House om volwassenen met traumaklachten en jongeren met psychiatrische problematiek of ontwikkelingsstoornissen te helpen met systemische en ervaringsgerichte therapie.

Zo helpen wij jaarlijks honderden volwassenen en kinderen, én hun omgeving, aan een betere kwaliteit van leven.

De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot zeventig verschillende vaardigheden aan te leren.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 3.594 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
101%
37

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Evi op Koers

€ 3.594,80 opgehaald