OK
×
Actievoerder
Anna Oostveen

'Even naar Dirk'

Iedereen die in de Van Hogendorphal sport, kent Dirk. En Dirk kent iedereen. Dat moet zo blijven en daarvoor moeten we nu echt de handen ineenslaan. Als de sporthal weer open mag is dat alleen compleet als Dirk dat ook mag.

De bitterballen en kroketten van Dirk gaan er na een wilde sportwedstrijd als zoete koek in. Maar, hij is er niet alleen voor de beste snacks, hij is dé plek! Je gaat niet naar de sportkantine, je gaat naar Dirk! Hoeveel geef jij normaal uit tijdens een avondje Dirk? 

Daarom zijn we deze geefactie gestart, alle kleine beetjes helpen. Kijk je ook al uit naar dat strakke tapbiertje en die gulle lach van Dirk? Help dan mee! 

P.S. Let op, voornamen worden door geef.nl niet zichtbaar dus zet je voornaam bij het vakje achternaam (of in je berichtje) als je wilt dat Dirk je donatie aan jou linkt!

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.738 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
86%
84

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: D van Vugt

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Anna Oostveen

€ 1.738 opgehaald