OK
×
Actievoerder
Anton Loeffen

Eshgro eindejaarsactie voor Het Gehandicapte Kind

Het was een bijzonder jaar waarbij veel mensen zowel zakelijk als prive aan huis gebonden waren. Dankzij de toekomstvaste werkplek van Eshgro hebben veel organisaties hun medewerkers sneller, eenvoudiger en veiliger thuis kunnen laten werken. Graag willen we met onze toekomstvaste werkplek ook een bijdrage leveren aan het welzijn van gehandicapte kinderen die in deze tijd nog moeilijker dan anders met vriendjes kunnen spelen.

Daarom schenkt Eshgro 1000 Euro aan Het Gehandicapte Kind plus een Euro voor iedereen die onze actie deelt op social media. Plus maar liefst vijf Euro voor elke deelnemer die onze toekomstvaste werkplek opstart en een schermafdruk deelt op social media. 

Bovendien verloten we prachtige prijzen onder alle deelnemers waaronder een Xbox series X, Microsoft Surface Go 2 tablet, Apple Airpods Max en 100 Bol Cadeaubonnen.

Kortom doe mee en wij schenken namens jou een bijdrage aan het Gehandicapte Kind. Klik op: http://www.eshgro.nl/actie 

 

 

Anoniem aan teamlid Anton Loeffen

€ 10

29-12-2020

Anoniem aan teamlid Anton Loeffen

€ 10

28-12-2020

dakje met Geef-logo
€ 1.020 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
waarvan € 20 via Geef.nl
68%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Anton Loeffen

€ 20 opgehaald