OK
×
Actievoerder
Eleni Bila

Fitness les

Wij zijn twee eerstejaars studenten communicatie. Wij zijn nu hard aan het werk om een evenement te organiseren om geld op te halen voor het Erik Scherder Huis. Hier volgt wat informatie over wat het Erik Scherder huis doet: 

Het Erik Scherder Huis helpt jongeren die het slachtoffer zijn van hersenletsel. Elk jaar zijn er honderden jongeren die het slachtoffer worden van hersenletsel. Hierdoor verliezen ze hun oude toekomst, hierbij kunt u denken aan werk, school maar vaak ook relaties die zij hebben opgebouwd. 

Bij het Erik Scherder Huis kunnen deze jongeren geholpen worden om te zoeken naar een nieuwe toekomst. Kan iets weer worden opgepakt, of moet er gezocht worden naar iets nieuws? Ook leren zij deze jongeren opnieuw hoe zij kunnen plannen, verantwoordelijkheid nemen of samenwerken. 

Aan de hand van een intensief programma worden deze jongeren geholpen door studie- en jobcoaches, maatschappelijk werkers, (neuro)psychologen, leer/werk trajecten, studieprogramma's en veel andere kwaliteiten. Met als doel: weer een leven met een optimale realiseerbare toekomst, eigenwaarde, levenskwaliteit en minder afhankelijkheid. 

Wij willen geld ophalen door het organiseren van een fitness les. Bij deze les willen wij de bezoekers met veel plezier en energie een leuke, sportieve tijd bezorgen. Deze les zou plaats vinden bij Buitenfit in Lochem. Het lijkt ons ontzettend leuk om u te zien bij onze fitness les. Uiteraad is het erg hulpzaam als u wilt doneren, ook als u niet bij onze fitness les kan zijn. 

Ontzettend bedankt voor uw tijd en moeite, en hopelijk zien wij u verschijnen!

Eleni Bila en Roos de Vries

 

L. Janssen

€ 15

23-08-2022

Anoniem

€ 10

25-07-2022

Anoniem

€ 5

25-07-2022

Anoniem

€ 25

14-04-2022

Anoniem

€ 5

12-04-2022

Anoniem

€ 10

12-04-2022

Anoniem

€ 10

11-04-2022

D. Bilas

Succes verder

€ 10

11-04-2022

1
2
dakje met Geef-logo
€ 100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 120
83%
9

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Eleni Bila

€ 100 opgehaald