OK
×
Actievoerder
Friesland Beweegt

Laat gehandicapten gewoon meedoen!

Hoezo beperkt?!

De opbrengst van donatie zal ten goede komen aan de ANBI stichting Friesland Beweegt. Hiermee kan zij materialen aanschaffen om organisatoren te helpen hun evenementen geschikt te maken voor gehandicapten. 

Door een aandoening aan Eric zijn zenuwen, is staan en al helemaal lopen een pijnlijke ervaring. Met de rolstoel is Eric weer in staat om actief in de samenleving te staan/zitten en daarbij wil hij graag anderen met een beperking stimuleren om hetzelfde te doen. Niet bij de wielen neer gaan zitten, maar doen wat je kan met de hulpmiddelen die hiervoor beschikbaar zijn. Om te laten zien wat er mogelijk is, heeft Eric in 2018 de Wandel Elfsteden gerolt en in 2019 een 500 km lange, cross-country van Leeuwarden naar Antwerpen volbracht. In 2020 gaat hij aan minimaal 5 Kennedymarsen (80 km tochten) meedoen.

Wil je Eric volgen tijdens zijn tocht? Dat kan! Op www.EricRolt.nl zullen de marsen live te volgen zijn en zal er regelmatig een blog geplaatst worden.

Friesland Beweegt logo 2

Friesland Beweegt

ANBI Stichting Friesland Beweegt biedt werkervaringsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In Leeuwarden beschikken we hiervoor over een kantoor met een groot aantal werkplekken, voorzien van marktconforme applicaties. We staan hier open voor tot zo'n 50 vrijwilligers met een uitkering, in een 2e spoor of re-integratie traject, stagiaires en iedereen die het gewoon leuk vindt om bezig te zijn met administratief, grafisch, IT of organisatorisch werk.

Met deze grote groep vrijwilligers met én zonder handicap, organiseren en ondersteunen we evenementen voor iedereen met én zonder handicap. Hiermee geeft onze stichting mensen de gelegenheid om, in een beschermde werkomgeving, deel te nemen aan de maatschappij. Dit met eventueel het doel zich te richten op (re-)integratie naar passend, betaald werk. Niet denken in beperkingen, maar in ontwikkelingsmogelijkheden!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 10.190 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25.000
waarvan € 190 via Geef.nl
40%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×