OK
×
Actievoerder
Friesland Beweegt

Laat gehandicapten gewoon meedoen!

Hoezo beperkt?!

De opbrengst van donatie zal ten goede komen aan de ANBI stichting Friesland Beweegt. Hiermee kan zij materialen aanschaffen om organisatoren te helpen hun evenementen geschikt te maken voor gehandicapten. 

Door een aandoening aan Eric zijn zenuwen, is staan en al helemaal lopen een pijnlijke ervaring. Met de rolstoel is Eric weer in staat om actief in de samenleving te staan/zitten en daarbij wil hij graag anderen met een beperking stimuleren om hetzelfde te doen. Niet bij de wielen neer gaan zitten, maar doen wat je kan met de hulpmiddelen die hiervoor beschikbaar zijn. Om te laten zien wat er mogelijk is, heeft Eric in 2018 de Wandel Elfsteden gerolt en in 2019 een 500 km lange, cross-country van Leeuwarden naar Antwerpen volbracht. In 2020 gaat hij aan minimaal 5 Kennedymarsen (80 km tochten) meedoen.

Wil je Eric volgen tijdens zijn tocht? Dat kan! Op www.EricRolt.nl zullen de marsen live te volgen zijn en zal er regelmatig een blog geplaatst worden.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 10.190 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25.000
waarvan € 190 via Geef.nl
40%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×