OK
×
Actievoerder
Hellen Simens

Epe Fietst Voor Onderwijs

Geld inzamelen voor de bouw van een basisschool bij het Boresha kindertehuis in Maai Mahiu, Kenia.

Epe Fietst Voor Onderwijs is de opvolger van Epe Klimt Kilimanjaro en Epe Fietst Voor Water, waar Hellen al eerder met me heeft gedaan.

In Februari 2024 gaan wij, Stefan en Hellen, met een groep een fietstocht maken van 600 kilometer met vele hoogtemeters in Kenya, met als doel geld in te zamelen voor de bouw van een basisschool bij het Boresha kindertehuis in Maai Mahiu. De fietstocht van 7dagen start ten westen van Nairobi en voert dwars door de Keniaanse ruige natuur, langs de Masai Mara, via Hell's Gate naar het Boresha kindertehuis.

Stichting Kenya Kinderen logo 2

Stichting Kenya Kinderen

Stichting Kenya Kinderen zet zich in om de leefomstandigheden van kinderen in de Rift Valley in centraal Kenia te verbeteren. De projecten die hiervoor zijn opgezet hebben betrekking op hygiëne, voeding, opvang en scholing. De stichting onderhoudt persoonlijke contacten met haar partner in Kenia 'Boresha Maisha ya Mtoto Mkenya' (verbetering van het leven van een kind in Kenia) om zodoende een goed inzicht te hebben en te behouden in de plaatselijke omstandigheden.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.138 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
113%
50

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hellen Simens

€ 1.138 opgehaald