OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

ELLA

Via een kort geding zijn wij verplicht gesteld Ella terug te geven aan haar adoptant. Dit breekt ons hart want het welzijn van Ella wordt hierdoor ernstig bedreigd. Ella werd een half jaar geleden geadopteerd. Al gauw bleek de plek waar ze woonde haar welzijn te schaden. Het lukte ons niet de adoptant - die zich constant beklaagde voor Ella - over te halen haar terug te geven. Toen er een serieuze klacht kwam van derden over de behandeling van Ella, hebben we haar weggehaald. Dat leidde tot een kort geding waarin de adoptant de hond terug eist. De uitspraak is dat we Ella terug moeten geven. Wij willen in hoger beroep gaan maar hebben daar - als kleine non profit organisatie met een beperkt budget - niet de middelen voor. En er zijn ook nog andere honden die we moeten helpen ... WIE HELPT? ELKE GIFT - HOE KLEIN OOK - IS WELKOM. NAMENS ELLA: BEDANKT!
ALAS Rescue Team logo 2

ALAS Rescue Team

Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen. Daarom moeten wij dat voor hen doen. Zij zijn afhankelijk van ons voor hun veiligheid, voer en onderdak. Wij mogen hen niet in de steek laten!Missie: Kansarme Spaanse honden een nieuw thuis geven in NederlandBedrijfsprofielALAS is een 'non profit' organisatie die wordt gerund door vrijwilligers. Er is 1 bestuurder, een team van 4 mensen (incl de bestuurder) dat de dagelijkse leiding heeft en 4 free lancers die ad hoc meewerken. De inkomsten bestaan uit adoptiegelden en giften.Waarom?In Spanje is het 'normaal' - en niet strafbaar - dat gezonde en sociale honden worden gedood omdat mensen niet langer voor ze willen zorgen. ALAS Rescue Team is ontstaan uit de wens en noodzaak in te grijpen in deze wrede en zinloze manier van omgaan met honden. ALAS begon, 10 jaar geleden, als een project van Bright Eyes Society maar is sinds 17 september 2008 verzelfstandigd en werd een nationale verenigingHoe?ALAS brengt - op een verantwoorde en zorgzame manier - honden die dreigen te worden gedood, naar Nederland en zoekt een fijn thuis voor hen. De dieren die door ALAS ter adoptie worden aangeboden, zijn getest (op Leishmaniosa, Erlichia en Filaria), gevaccineerd en voorzien van paspoort en chip. De voor het transport naar Nederland benodigde papieren voldoen aan de Europese wetten en standaard.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.715 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
17%
68

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 1.715 opgehaald