OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

ELLA

Via een kort geding zijn wij verplicht gesteld Ella terug te geven aan haar adoptant. Dit breekt ons hart want het welzijn van Ella wordt hierdoor ernstig bedreigd. Ella werd een half jaar geleden geadopteerd. Al gauw bleek de plek waar ze woonde haar welzijn te schaden. Het lukte ons niet de adoptant - die zich constant beklaagde voor Ella - over te halen haar terug te geven. Toen er een serieuze klacht kwam van derden over de behandeling van Ella, hebben we haar weggehaald. Dat leidde tot een kort geding waarin de adoptant de hond terug eist. De uitspraak is dat we Ella terug moeten geven. Wij willen in hoger beroep gaan maar hebben daar - als kleine non profit organisatie met een beperkt budget - niet de middelen voor. En er zijn ook nog andere honden die we moeten helpen ... WIE HELPT? ELKE GIFT - HOE KLEIN OOK - IS WELKOM. NAMENS ELLA: BEDANKT!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.715 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
17%
68

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 1.715 opgehaald