OK
×

Elke ouder verdiend een fotoherinnering van overleden kind

Maandag 27 september 1 dag voor haar verjaardag heeft onze dochter Fleur een hartstilstand gekregen na een ongeval. Ze heeft tot en met vrijdag gevochten voor haar leven. We moeten jullie met intens verdriet mededelen dat Fleur's lichaam het herstel heeft moeten opgegeven. Haar brein is onherstelbaar beschadigd. Zorgverleners en wij, als ouders hebben er alles aan gedaan om haar te redden. 

Wij hebben afscheid moeten nemen op 2 oktober 2021

Het was een liefdevol afscheid.

Make a memory heeft ons een blijvende herinnering gegeven die wij nooit zullen vergeten. Jullie kunnen ons steunen door deze stichting een warm hart toe te dragen door middel van een financiele bijdrage.Jij vindt toch ook dat elke ouder een blijvende foto herinnering verdiend.

Make a Memory (Stichting) logo 2

Make a Memory (Stichting)

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.  

Met een landelijk netwerk van ruim 120 professionele fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto’s gemaakt. De ouders ontvangen kort daarna een boekje met vijf afdrukken. Daarnaast ontvangen ouders een USB-stick met dezelfde beelden in hoge resolutie plus alle overige geselecteerde beelden en een brief verklarende dat auteursrechten van de foto's aan hen worden overgedragen.

De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto’s die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken.

Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten. Meer informatie vindt u op www.makeamemory.nl 

Wilt u foto's laten maken? Bel 24/7 naar 06.53399244. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.350 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
27%
77

donaties

55

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×