OK
×

El Compás live bij jou thuis!

Het afgelopen tangoseizoen, ook al stopte het vroegtijdig, gaan we nog wel goed afsluiten.Samen met jou! We organiseren een online salon op zondag 5 juli tussen 19.00 en 22.00 uur. En niet zomaar een salon. Er is livemuziek van Martin de Ruiter (bandoneon) en Sebastiaan van Delft (piano), een dansoptreden van Charlotte en Laurent, een 'ode aan de tango' van Dichtwater en livemuziek zoals elke zondagavond de afgelopen weken van dj. El Fresco. Gewoon, bij jou in de huiskamer! In de wetenschap dat we die avond toch even ‘bij elkaar zijn’.

Om de muzikanten en Dichtwater niet met lege handen te laten staan, vragen we je om een donatie, de hoogte van het bedrag is helemaal aan jou. En in tegenstelling tot wat hier naast staat, de opbrengst gaat niet naar mij of naar El Compás hoor! het komt goed terecht bij deze artiesten die dit in deze moeilijke tijden goed kunnen gebruiken!

J. van Son

€ 10

Gisteren

E. Popma

€ 10

Gisteren

dakje met Geef-logo
€ 20 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
4%
2

donaties

19

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×