Annuleren
OK
×

EH-Traject - groep 6

Dit jaar bestaat de Evangelische Hogeschool 40 jaar! Al vier decennia worden jongeren hier toegerust om als christen verschil te maken in studie, kerk en maatschappij. En al die tijd dankzij donateurs. Want de EH is volledig ongesubsidieerd. Om de EH ook in de toekomst mogelijk te maken, komen studenten en medewerkers in beweging voor hun school om fondsen te werven.

Op donderdag 6 april en vrijdag 7 april vindt de grote EH-Sponsoractie plaats. Studenten van zowel het EH-Basisjaar als het EH-Traject en alle medewerkers gaan zich inzetten om gezamenlijk € 28.000 op te halen.Het doel is om vanuit diverse plaatsen in Nederland een route af te leggen richting de EH in Amersfoort. Uiteraard moet de sponsoractie wel (in het kader van ons jubileum) in het teken staan van ‘40’. En daarom bedenkt elke groep hiervoor een challenge.

Tutorgroep 6 gaat 40 kilometer fietsen. zij starten hun fietstocht in Bennekom. De finish is de EH in Amersfoort. Dit is exact 40 kilometer. De groep gaat door zoveel mogelijk centra van steden fietsen. In iedere stad/dorp maken zij een selfie met 40 vreemdelingen. Per stad/dorp gaan zij geld inzamelen.

Zorgboerderij De Kleine Weide

Mooie leuke actie !

1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
115%
44

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Steun deze actie door mee te doen als teamlid.

deelnemen actie Deelnemen aan deze actie

Delen

De opbrengst van deze actie gaat naar Evangelische Hogeschool (Stichting)
Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie