Annuleren
OK
×

EH-Basisjaar - groep 2

Dit jaar bestaat de Evangelische Hogeschool 40 jaar! Al vier decennia worden jongeren hier toegerust om als christen verschil te maken in studie, kerk en maatschappij. En al die tijd dankzij donateurs. Want de EH is volledig ongesubsidieerd. Om de EH ook in de toekomst mogelijk te maken, komen studenten en medewerkers in beweging voor hun school om fondsen te werven. Deze EH-Sponsoractie vindt plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 april a.s.

Wij, de enthousiaste tutorgroep 2, zijn ontzettend blij met de EH en alles wat we al mochten leren. We willen dan ook heel graag helpen om de EH in de toekomst mogelijk te maken voor nieuwe studenten. Daarom hebben we een actie bedacht: we gaan een Jozefreis maken; een reis door de regio Gelderland, met allerlei acties die in het teken staan van Jozef. Met onze actie hopen we €2950,- op te halen, precies één jaar collegegeld, zodat een student die het niet breed heeft ook het fantastische Basisjaar kan volgen!

Op onze Facebookpagina is nog meer informatie te vinden over onze Jozefreis en daar houden we iedereen op de hoogte van de laatste nieuwtjes: www.facebook.nl/jozefreis 
Deel, like en volg deze pagina, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken!

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
47%
49

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Steun deze actie door mee te doen als teamlid.

deelnemen actie Deelnemen aan deze actie

Delen

De opbrengst van deze actie gaat naar Evangelische Hogeschool (Stichting)
Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie