OK
×
Actievoerder
Fam Willemsen

Een zorgeloze revalidatie voor Eef.

Een belegd broodje, warme Apfelstreusel  kaasstengel of zijn beroemde saucijzenbroodje. Eef maakt het al ruim 30 jaar met liefde voor zijn klanten klaar. Bakker Derks aan de Koningstraat is zijn kindje. Hij stopt er hart en ziel in. 

Met plezier, want klanten genieten van zijn speciale producten; dat maakt hem pas echt gelukkig.

Maar de harde waarheid is dat we niet weten of Eef terugkeert achter de toonbank. De afgelopen weken vocht hij voor zijn leven op de Intensive Care tegen een legionella bacterie. Inmiddels is Eef buiten levensgevaar, maar hij heeft nog een lange weg van zorg en revalidatie te gaan.

Ondertussen houden vrouw Carla en zoon Dennis de bakkerij draaiende. Een behoorlijke opgave. Zeker na de harde financiële klappen die de coronacrisis en de energiecrisis uitdeelden. Toch wil de familie de zaak koste wat kost openhouden, zodat Eef zijn klanten weer terugziet.

Wilt u ze daarbij helpen?  En Eef zo een financieël zorgeloze revalidatie bezorgen?  Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is hem steunen met een kleine bijdrage.  Een bijdrage maakt een wereld van verschil. 

L. Joosten-Willemsen

€ 100

Vandaag

dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
0%
0

donaties

60

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: C.M.S. Willemsen-Damen E Willemsen CJ

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Fam Willemsen

€ 0 opgehaald