Annuleren
OK
×

een droom die uitkomt!
Praktijk Boot en Broersen

30 deelnemers hebben zich inmiddels ingeschreven om 27 mei de Mont Ventoux te gaan beklimmen met de fiets of een stuk te wandelen. En wat geweldig is het dat al ruim 25% van het doel om 30.000 euro op te halen voor het Adamas Inloophuis behaald is. Deelnemers en sponsoren bedankt! Wil je ook onze actie volgen of steunen, klik op de link...https://www.geef.nl/…/een-zetje-in-de-rug-op-de-mont-ventou…
Stichting Adamas Inloophuis logo 2

Stichting Adamas Inloophuis

Het Adamas Inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten uit de hele regio terecht kunnen voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor.

In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 6.500 bezoeken begeleiden.

Het Adamas Inloophuis is 100% afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Jaarlijks is er € 300,000 nodig om de gasten kwalitatief hoogstaande begeleiding en ondersteuning te bieden. 

Meer informatie
Mark Batenburg
Mark Batenburg
Met Dieuwke Nuis op de tandem voor het Adamas Inloophuis

opgehaald

Piet Boot
Piet Boot
Met de support van Fran fiets ik de kale berg er 'an

dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Steun deze actie door mee te doen als teamlid.

deelnemen actie Deelnemen aan deze actie

Delen

De opbrengst van deze actie gaat naar
Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie