OK
×

Een Social Sofa voor Oosterbeemd

Zorgcentrum Oosterbeemd wil graag met bewoners, familie, buurtbewoners, ondernemers en scholieren een creatief project opstarten: het samen realiseren van een Social Sofa. Samen het ontwerp maken onder professionele begeleiding om vervolgens de honderden mozaieksteentjes samen er op te plakken.

Doel is het verminderen van eenzaamheid bij mensen die zelfstandig thuis wonen en in het zorgcentrum. Kennismaken door jongeren met doelgroepen waar zij normaliter niet zo snel mee in aanraking komen. Kortom het is de wens van Sevagram Verwenzorg om dit project te kunnen realiseren met hulp van haar extern netwerk. De doelstelling van Sevagram Verwenzorg is het bieden van de kers op de taart en er voor te zorgen dat wensen die onbereikbaar lijken toch vervuld kunnen worden dankzij een goede samenwerking van allerlei partijen.

Sevagram Verwenzorg logo 2

Sevagram Verwenzorg

Sevagram Verwenzorg heeft als steunstichting van Sevagram tot doel extra gelden te verwerven voor cliënten van  Sevagram. Sevagram is een ouderenzorgorganisatie met 22 locaties en een thuiszorgorganisatie, gelegen in de regio's Heerlen, Maastricht en in het Heuvelland. De doelgroepen van Sevagram zijn cliënten met een chronische problematiek (dementie), met psychische problemen (psychiatrie) en revalidanten (mensen die herstellende zijn van een hartaanval, hersenbloeding of herstellende zijn na een ongeval) of gasten in onze hospices of clienten van Sevagram Thuiszorg (Maastricht). Sevagram Verwenzorg verwerft haar extra geldmiddelen via diverse acties, fondsen, maatschappelijk betrokken ondernemers en vai het organiseren van een jaarlijks benefiet. Daarmee kan Sevagram Verwenzorg net dat stukje ‘extra’ bieden, waarvoor vanuit de Wet langdurige zorg helaas geen financiële middelen beschikbaar zijn. Sevagram Verwenzorg is Zorg+, oftewel de kers op de taart.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 3.332 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 332 via Geef.nl
111%
23

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×