OK
×
Actievoerder
Henk OVERBOSCH

Een schoolgebouw als basis voor onderwijs!

We zijn trots aan te kunnen kondigen dat er een derde editie ‘Epe Fietst voor…’ aankomt. Deze keer voor de bouw van een school in Kenya. In februari 2024 vertrekken de deelnemers om ruim 600 kilometer te fietsen in Kenya. Deze sponsoractiviteiten is bedoeld om geld in te zamelen voor de uitbouw van het nieuwe schoolgebouw in Mai Mahiu in Kenia.

Aan het begin van 2022 zijn wij vanuit Stichting Kenia Kinderen gestart met de bouw van onze eigen school op het terrein van het kindertehuis, de Boresha Academy. Inmiddels zijn de muren en het plafond van de begane grond gereed en zijn de 2 lokalen geschilderd. Daarmee zijn we ruim op tijd klaar voor de start van het nieuwe schooljaar in januari 2023. Wij starten onze school dan gelijk met de allerjongsten: 2 groepen in de kleuterschool. We starten de school volgens het vernieuwde schoolsysteem in Kenya, waarbij de basisscholen (primary schools) verplicht zijn om te voorzien in les voor grade 1 – 6 (de klassen 1 t/m 6). Om in 2024 de doorstroom naar grade 1 en hoger te kunnen bieden, is het belangrijk om volop in te zetten op meer klaslokalen bij het schoolgebouw. Daar is deze actie voor!

Uw gift is aftrekbaar: bekijk hier onze ANBI-statement, jaarverslagen en beleidsplannen!

DANKJEWEL!!!!

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.252 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
waarvan € 452 via Geef.nl
25%
20

donaties

291

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Kenya Kinderen

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Henk OVERBOSCH
Henk OVERBOSCH

€ 452 opgehaald