OK
×
Actievoerder
Marjan Lefers

Een rondje voor een kind

Genieten van een avondje uit met vrienden, daarvan genieten we allemaal wel eens. Lekker een drankje, een hapje en gezelligheid. Een zeer waardevol moment in ieders leven. Een kind met leukemie moet eerst zijn/haar ziekte overwinnen om ooit zo ver te kunnen komen. Vaak is hier Chemotherapie voor nodig, een zware maar noodzakelijke behandeling. Hoe mooi zal het zijn als we een kind kunnen steunen in zo'n moeilijke periode ?!! Dat kan, de 100% vrijwilligers stichting Dutch American Police Department (DAPD) wil een project starten om kinderen te ondersteunen tijdens de eerste Chemotherapie, die vaak als meest enge en onzekere geldt, aangezien het kind nog niet weet wat ze kunnen verwachten. Tijd en Liefde zetten de vrijwilligers van de DAPD graag belangeloos in, maar om dit project te kunnen starten en uitvoeren is geld nodig voor de brandstofkosten. U kunt ons, en daarmee de kinderen, steunen door op uw avondje uit 1 rondje minder te bestellen, en dit geld te doneren voor dit project. Zo wordt een gezellig avondje uit een nog waardevoller avondje uit, voor u én de kinderen. Kijk voor meer informatie op onze projectsite 'Help een kind de chemotherapie door'. Hier kunt u eventueel ook een eigen actie voor dit doel starten. Ook houden wij u op de hoogte via onze Facebookpagina www.facebook.com/DutchAmericanPD De stichting DAPD is door de Belastingdienst aangewezen als ANBI, uw giften zijn dan ook onder de voorwaarden van de Belastingdienst aftrekbaar.
F. den Beer aan teamlid Marjan Lefers

via Marc Satijn op jullie geweldige 'bedrijf' gewezen, super leuk!!!! hoop dat jullie heel erg snel de €7500 halen, SUCCES. grotejes, Fiona

€ 25

26-07-2013

C. Daalhof aan teamlid Marjan Lefers

Succes met deze actie namens de organisatie Harleydag Valkenswaard!!

€ 100

21-07-2013

dakje met Geef-logo
€ 125 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.500
1%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Marjan Lefers
Marjan Lefers

€ 125 opgehaald