OK
×
Actievoerder
Dewy Heiser

Een nieuwe start voor Kehinde

Mijn mentee Kehinde is een jonge vrouw uit Nigeria. Ze is het land uitgevlucht en naar Oekraine gegaan om te studeren. Toen de oorlog daar uitbrak moest zij opnieuw vluchten en is zij via Polen in Nederland terecht gekomen. 

Kehinde is een inspiratie van positiviteit en kracht! In de paar maanden dat ik met haar heb gewerkt, toont ze initiatief en kracht om haar leven hier op te bouwen. Ze heeft inmiddels een verblijfsvergunning en deze week heeft ze een appartementje in Diemen toegewezen gekregen.  Maar wat vooral indruk op mij heeft gemaakt is dat zij een recruitmentbureau heeft gevonden, die haar kan helpen om binnen 1 jaar als gediplomeerd verpleegster aan het werk te kunnen. Ze moet daarvoor de nederlandse taal leren en haar diploma's opnieuw laten valideren volgens de nederlandse regels. Het goede nieuws is dat ze na 3 sollicatierondes is aangenomen voor het traject. Echter, om te starten vragen zij een aanbetaling van 350 euro. Als je 12 euro per week ontvangt is dit heel veel geld...

Willen jullie mij helpen om haar een nieuwe start te geven in Nederland?

Dewy

Anoniem

€ 25

2 dagen geleden

E. Bussink

Veel succes Kehinde!

€ 50

2 dagen geleden

Anoniem

€ 25

3 dagen geleden

Anoniem

€ 10

3 dagen geleden

Anoniem

€ 25

3 dagen geleden

Anoniem

€ 10

3 dagen geleden

dakje met Geef-logo
€ 145 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 350
41%
6

donaties

7

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: D Heiser

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Dewy Heiser

€ 145 opgehaald