OK
×

Een nieuw leven voor kleine Ivy

Begin dit jaar is ons leven verrijkt met onze fantastische hond Bono via Dog Rescue Greece. Een goede en betrouwbare organisatie die zich met hart en ziel inzet voor straat- en asielhonden uit Griekenland. Toen ze een gastgezin zochten voor Ivy, 1 van de geredde hondjes die naar Nederland kwamen, hebben we meteen aangeboden om een tijdelijke veilige plek voor haar te bieden. Zo kwam schatje Ivy bij ons. Helaas hebben sommige honden dubbel pech! Dan ben je al een bijna kansloze asielhond in Griekenland, dan word je ook nog eens verschrikkelijk ziek. En Ivy werd zó ernstig ziek dat ze naar het dierenziekenhuis moest. Bijna een week heeft ze daar gelegen en gevochten voor haar leven. En wát een vechtertje bleek ze te zijn! Ze heeft de dood in de ogen gekeken, maar dankzij de goede zorgen van de dierenarts en assistentes is ze er wonder boven wonder bovenop gekomen. We zijn zó dankbaar, Ivy is zó een lieve pup! Ze heeft een goed karakter en gelukkig heeft ze nu een mooie vaste plek gevonden waar ze verder mag aansterken en opgroeien.

Maar de behandeling die haar leven heeft gered kost heel veel geld. Een enorm bedrag wat stichting Dog Rescue Greece moet betalen, maar niet kán betalen. Stichting Dog Rescue Greece kan alleen voortbestaan door giften, donaties en sponsoring. Daarom vraag ik jou om alsjeblieft een bijdrage aan de medische kosten te leveren. Alle kleine beetjes helpen. Samen maken we het verschil! Dank u wel!

*** Foto's van Ivy, én de rekening van de dierenarts vindt u in DIT ALBUM. ***

Anoniem aan teamlid Arnolda Kuhne-Westerduin

€ 5

09-08-2021

Anoniem aan teamlid Arnolda Kuhne-Westerduin

€ 25

08-08-2021

Anoniem aan teamlid Anita Horstmanshof

€ 10

08-08-2021

J. Hoekstra aan teamlid Anita Horstmanshof

Voor Ivy

€ 10

08-08-2021

Anoniem aan teamlid Judith van Zuijlekom

€ 50

07-08-2021

K. van Zuijlekom aan teamlid Judith van Zuijlekom

€ 25

04-08-2021

W. Nagtegaal aan teamlid Judith van Zuijlekom

Groetjes van Indy en Willow

€ 25

02-08-2021

M. merk Merk aan teamlid Christiane de Neve

Sterk maar gauw goed aan lieve Ivy! Dank aan alle helpers een verzorgers van Ivy en alle andere honden!!

€ 10

02-08-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
dakje met Geef-logo
€ 1.125 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.300
34%
60

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×