OK
×

Een grote wachtlijst Molukse patiënten wacht op hulp!

Stichting Kolewa vindt jaarlijks een paar honderd kinderen en (jong) volwassenen met een hazenlip en/of gespleten gehemelte. Eind januari 2023 ging scout Christian Pattipeilohy op pad, hij reisde van dorp tot dorp op Molukse eilanden als Ambon, Buru en Seram. Het resultaat laat weer duidelijk zien dat in de vele uithoeken van de Molukken nog haast geen sprake is van hulp zoals het bieden van plastische chirurgie bij schisis. 

In totaal staan er nu 15 families op onze lijst voor de komende maanden. Ze hebben hoop, een groot verlangen om geholpen te worden, maar geen geld! 

Heb jij een connectie met Indonesie, de Molukken in het bijzonder of zelf een gezinslid met schisis in Nederland? Laat je hart spreken! Natuurlijk begrijpen we dat een ieder eigen zorgen heeft, al ergens anders aan bijdraagt of voor familie overzee zorgt... toch vragen we om een bijdrage voor deze vijftien babies, kleuters, teenagers en volwassenen die door ons gezamenlijk een "toekomst met een glimlach" kunnen krijgen. 

Stichting Kolewa zorgt voor de begeleiding, reis en verblijf en regelt de operatie, medicatie en brengt ze na hun succesvolle behandeling met liefde weer thuis. Dit alles gebeurt op Bali door een zeer betrokken en gemotiveerd Indonesisch team van Yayasan Kolewa Harapan Indonesia.

Doneer en laat één van deze 15 patienten jouw Valentijntje zijn dit jaar!

Yvonne Soplanit 

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 3.125 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
waarvan € 2.225 via Geef.nl
62%
87

donaties

113

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Yvonne Soplanit

€ 1.420 opgehaald

Syta Plantinga
Syta Plantinga

€ 805 opgehaald