OK
×
Actievoerder
BOOST Gospel Festival

Een gratis festival voor iedereen! BOOST Gospel Festival

Na het succes van vorig jaar zijn we druk bezig met een nieuwe editie. Ook dit jaar is de bosrijke omgeving van de Zandstuve op Tweede Pinksterdag de plek voor muziek, inspirerende sprekers en ontmoeting.

Hoe gaaf zou het zijn om zelf een festival te organiseren? Dit was de droom waar BOOST mee begon. Een aantal vrienden zijn samen enthousiast aan de slag gegaan om deze droom werkelijkheid te maken. Een laagdrempelig, vernieuwend festival dat draait om beleving. Een dag voor jong en oud. Christen en niet christen.

We willen dat het festival toegankelijk is voor iedereen. Daarom is de toegang gratis. Toch komen er veel kosten kijken bij het organiseren van een festival. Denk aan artiesten, podia, aankleding, marketing en nog veel meer. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door giften van ondernemers en kerken en toch is dit niet voldoende om het hele festival draaiende te kunnen houden voor nu en voor de toekomst. Daarom willen jou om een bijdrage vragen. 

De vraag is eigenlijk heel simpel. Wat is het festival jou waard? Help jij ons om BOOST ook dit jaar mogelijk te maken en zo te gaan voor ontmoeting, inspiratie en toffe muziek?! 

Namens Stichting Boost enorm bedankt!

Zie voor meer informatie onze website en Facebook-pagina.

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
40%
37

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie