OK
×

Een donatie ipv verjaardagscadeaus

Morgen op 10 mei mag ik mijn 46e verjaardag vieren. In plaats van een (corona-proof) feestje of -etentje doneer ik aan het prinses Maxima centrum voor kinderoncologie. Hier zit een persoonlijke motivatie achter, want helaas verblijft op dit moment een bekende van ons hier ivm  behandeling van acute leukemie. De zorgverzekeraars vergoeden de basiszorg. Voor alle extra voorzieningen, die ervoor zorgen dat het gewone leven van haar én haar gezin zoveel mogelijk door kan gaan tijdens en na de periode van ziekte, is echt nog veel financiering nodig. Vandaar mijn oproep om te doneren aan het prinses Maxima centrum ipv cadeaus. Alvast heel veel dank! Lieve groetjes Hester

 

 

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie logo 2

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Kanker is de meest voorkomende doodsoorzaak onder kinderen. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen met kanker aan deze vreselijke ziekte.

Het beste voor kinderen met kankerHet Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is sinds juni 2018 geopend in Utrecht en behandeld vanaf dat moment alle kinderen met kanker in Nederland.

Wij hebben als missie ieder kind met kanker te genezen met optimale kwaliteit van leven en zo min mogelijk late effecten van de intensieve behandeling. Om die missie te realiseren is bundeling van kennis en expertise van kinderoncologische zorg én research essentieel. Juist die concentratie van expertise en kennisuitwisseling tussen artsen en researchers maakt het verschil. Een cruciale stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een verhoogde kans op overleving.

Het Prinses Máxima Centrum krijgt door deze aanpak een plek in de wereldwijde top vijf van kinderoncologische centra en is bij opening het grootste kinderkankercentrum van Europa.

Samen met u willen wij onze missie bereiken om ieder kind met kanker te genezen met optimale kwaliteit van leven.

Steun ons en draag direct bij aan de missie van het Prinses Máxima Centrum: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 270 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
108%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×