OK
×

EDS awareness

EDS AwarenessEen mooie, veelgebruikte ‘hashtag’ op Instagram; hét doel van onze Stichting. Wij doen ons uiterste best aandacht te vragen voor onze aandoening. We proberen het onder de aandacht te brengen en daarmee mensen bewust te maken van het bestaan ervan.

Vorige week deelden wij op onze pagina het verhaal van lotgenootje Kyra. Zij is aan de gevolgen van EDS op 50-jarige leeftijd overleden. Haar verhaal werd bijna 600 keer gedeeld op Facebook en heeft bijna 80.000 mensen bereikt! Wij denken dat Kyra hier blij mee geweest zou zijn. Het was haar hoop dat haar strijd niet voor niets zou zijn geweest. Het is ontzettend dubbel, het is goed dat er steeds meer aandacht voor komt. Het is zo wrang dat het voor haar te laat komt.

Facing EDS zet de strijd voor aandacht voor EDS hier op aarde door. We blijven de gezichten delen, blijven EDS en HSD onder de aandacht brengen. Sluit je aan, doneer en help ons EDS een gezicht te geven.

Let's face it together!

Anoniem aan teamlid Mariska Muijsenberg

€ 50

14-12-2020

A. van Leeuwen aan teamlid Mariska Muijsenberg

€ 10

10-12-2020

A. van Van aan teamlid Tamara Van der Klift-Hoogveldt

€ 10

10-12-2020

A. van Leeuwen aan teamlid Martine Reesink

€ 10

10-12-2020

dakje met Geef-logo
€ 80 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
8%
4

donaties

5

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×