OK
×
Actievoerder
de BUUR club

Door het VUUR voor je BUUR!

Wat houdt de ACTIE in?

We proberen zoveel mogelijk donaties op te halen tussen 23 april en 23 juni 2023. Dit doen we door diverse sponsoractiviteiten op te zetten.

Op vrijdag 23 juni organiseren we een slotavond waar 100 genodigden door middel van een extra sponsorveiling het uiteindelijke bedrag zullen verhogen. 

De Vincentiusvereniging zal het gesponsorde bedrag inzetten om de gezinnen financieel te ondersteunen. 

Voor WIE we dit doen?

Voor gezinnen in onze gemeente die het financieel moeilijk hebben en onder andere gebruik maken van de Voedselbank en de giften van de Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel.

Wie zijn WE? 

De BUUR club is een groep betrokken vrijwilligers actief in de Gemeente Sint-Michielsgestel.

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel logo 2

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel biedt directe en persoonlijke hulp aan gezinnen en alleenstaanden die in armoede leven of daarin dreigen terecht te komen. 

Ieder mens telt in Berlicum | Den Dungen | Gemonde | Middelrode | Sint-Michielsgestel. We zijn een vrijwilligersorganisatie op het gebied van maatschappelijke hulpverlening. 

We bekommeren ons om personen bij wie een menswaardig bestaan in de verdrukking dreigt te komen. Daarbij moeten kinderen onder hen zoveel mogelijk kunnen deelnemen aan normale maatschappelijke en schoolse activiteiten en gelijke kansen krijgen om hun talenten te ontwikkelen. 

Met vrijwilligers en donateurs willen we een bijdrage leveren aan een beter leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving, ongeacht oorzaak, achtergrond of geloofsovertuiging.

Wij bieden directe en persoonlijke hulp aan gezinnen en alleenstaanden die in armoede leven of daarin terecht dreigen te komen. Waar mogelijk proberen we de situatie van mensen structureel te verbeteren. Wij helpen als het noodzakelijk is en geen andere instantie meer kan helpen.

De vereniging kent diverse werkgroepen. Binnen deze werkgroepen organiseren onze vrijwilligers verschillende activiteiten om mensen de hulp te kunnen bieden die zij nodig hebben.Lokaal werken werken we nauw samen met de Gemeente en organisaties en mensen die eenzelfde doel nastreven.

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel is lid van Vincentiusvereniging Nederland.

www.vincentiusgestel.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.611 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 20.000
8%
50

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
de BUUR club
de BUUR club

€ 1.611 opgehaald