OK
×
Actievoerder
Egwin Raes

Door de Muur

Ik fiets van op zondag van het Hemelvaartsweekend van Antwerpen naar de Muur van Geraardsbergen en terug. 185km om €185 in te zamelen voor fietsen voor gezondheidswerkers die in Oeganda in de frontlinie strijden tegen (de verspreiding van) het coronavirus.

CooP-Africa, Cycling out of Poverty logo 2

CooP-Africa, Cycling out of Poverty

CooP-Africa, Cycling out of Poverty gelooft dat de fiets een verschil kan maken in deze wereld, op het gebied van gezondheid, onderwijs, armoedereductie, milieu etc. Daarom implementeren wij verschillende fietsprojecten die bijdragen aan de Sustainable Development Goals. De doelstelling van CooP-Africa is het verbeteren van toegang (beschikbaarheid en toegankelijkheid) tot een fiets als middel voor armoedereductie en het initieren en promoten van fietsinterventies die kunnen bijdragen aan het verbeteren van het leven van Afrikaanse gezinnen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 395 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 345 via Geef.nl
213%
16

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Evenement:Ride4Corona

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Egwin Raes

€ 345 opgehaald