OK
×
Actievoerder
Puin Hope

Doneer een PuinHope product

Als je grotere zorgen hebt is duurzaamheid niet je eerste prioriteit. Maar duurzaamheid is wel voor iedereen belangrijk. Daarom willen wij ook mensen die het minder breed hebben kennis laten maken met duurzame alternatieven voor wegwerpartikelen.

PuinHope wil zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met de ‘10 solutions’ die wij promoten via onze website en social media. Zo willen wij laten zien dat duurzaamheid betaalbaar, hip, kostenbesparend en ook gewoon ontzettend leuk kan zijn. En daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!    

Omdat wat voor ons binnen het kader 'betaalbaar' valt, niet daarwerkelijk voor iedereen betaalbaar is, willen wij via deze campagne ook mensen met een kleinere beurs kennis laten maken met duurzame producten die zij anders niet zouden aanschaffen. Zo geef jij met jouw donatie een cadeautje aan mensen in de samenleving die het moeilijker hebben, en tegelijkertijd ook een cadeautje aan de aarde.

Je kunt natuurlijk elk gewenst bedrag doneren of voor één van de onderstaande opties gaan:

-          €10,00   en wij geven een gezin dat in de bijstand leeft een setje herbruikbare GreenPaxx rietjes. De rietjes zijn keer op keer opnieuw te gebruiken en hebben een vrolijk design. Zo hoeven er geen nieuwe rietjes meer aangeschaft te worden, en is drinken steeds weer een feest! Daar zijn de oceanen en de zeedieren ook dankbaar voor. Lees hier meer over de rietjes. 

-          €25,00   en wij geven een kind in een asielzoekerscentrum een Correctbook met vier fineliners en schoonmaaksponsjes.  Een Correctbook is een uitwisbaar en herbruikbaar notitieboek. Handig voor het leren van de Nederlandse taal én leuk om in te tekenen. Zo hoeven zij nooit meer schriftjes aan te schaffen en worden er minder bomen gekapt voor de productie van papier. Lees hier meer over Correctbook. 

Onder de eerste 25 niet-anonieme donateurs verloten wij een Correctbook!

Je krijgt na verloop van tijd bericht van ons over waar jouw donatie terecht is gekomen. In het geval van de GreenPaxx rietjes krijg je te horen in welke gemeente of wijk het gezin woont en wanneer je een Correctbook doneert laten we je weten in welk asielzoekerscentrum wij ze hebben uitgedeeld. Om privacyredenen kunnen zullen wij geen gedetailleerde informatie delen. 

Over PuinHope

PuinHope zet zich in om vervuiling van de aarde door verspilling van producten tegen te gaan. Hierbij streven wij naar win-win: winst voor je eigen portemonnee én voor de wereld. Mensen geven ongemerkt veel geld uit aan spullen voor eenmalig gebruik. En dat terwijl er genoeg mooie alternatieven bestaan die langer meegaan en er vaak ook nog leuker uitzien! Simpelweg door de aankoop van (een of meerdere van) de 10 solutions die PuinHope biedt werk jij mee aan het verkleinen van de afvalberg. 

Samen maken we de wereld een nog mooiere plek!

Alvast bedankt,

Team PuinHope

info@puinhope.nl

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
opgehaald van
21%
10

donaties

83

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie