OK
×

Donatie Familie marokko moemna

Beste mensen

 

& volgers

Ik wil jullie delen & hoop jullie steun hier in te krijgen ...
Het gaat in verband met een tante van mij in marokko . Zoals jullie weten is het gekke corona crisis...
Helaas is er een tante van mij hierdoor getroffen .. ze woonde met haar gezin & kleindochter in berkane in een gebouw dat ze deelden met anderen....
Met hun inkomen van voor de corona konden ze NET toekomen voor de huur . Door dat ze nu 0 inkomen hebben heeft hun huisbaas zonder twijfels en gevoel hun op straat gegooid zonder ook maar hiervoor gevolgen na te denken .
Wat is hun situatie nu ?
Ze hebben via een kennis een verlaten pand gekregen om voorlopig in te verblijven. Dit pand bevat niets van elektriciteit zelfs geen licht ... er is zelfs begroeiing van gras en planten tot gekomen ... ze hebben enkel een klein zaklampje om hiermee hun ‘iftar ‘ te kunnen zien om op te eten . Er komt zeker verdere informatie & bewijzen hiervan hopelijk morgen in sha allah want er gaat iemand van de familie langsgaan voor bewijzen want ze heeft zelf geen gsm die ze nog kan opladen & deze gsm heeft ook niet de luxe om dit te kunnen .

Zouden jullie hier in sha allah hiervoor iets willen betekenen? Elke cent telt .

dakje met Geef-logo
€ 5 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
waarvan € 0 via Geef.nl
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Chaimae Boutaghamousin

Delen