OK
×
Actievoerder
Joyce Koort-Liska

Donatie Clini Clowns voor 40e verjaardag

Ik ben binnenkort jarig en i.p.v. een cadeautje wil ik vragen om een donatie te doen aan Clini Clowns.

Ik ben gisteren naar een donateursavond geweest van de Clini Clowns. Waar ik meer te weten ben gekomen over hun werkwijze.

Ik draag dit doel een warm hart toe en ik weet dat het geld goed terecht komt.. ♡

Daarom wil ik je/jullie vragen om i.p.v. een cadeau voor mij te kopen, een bedrag over te maken t.b.v. dit doel. Dan schenk ik hen dit bedrag om zieke, gehandicapte kinderen of dementerende ouderen een fijne dag met een lach te geven.

 

CliniClowns logo 2

CliniClowns

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken.

Kijk ook op https://www.cliniclowns.nl/waarom-cliniclowns of bel met het actieteam op 06 106 241 89 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 155 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
62%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×