OK
×
Actievoerder
Norman Jansen

Vrienden van 'Fundashon Ambulans Deseo Korsou' (FADK)

Op Curacao is naar voorbeeld van de Nederlandse Stichting Ambulance Wens  onlangs de stichting Fundashon Ambulans Deseo Korsou opgericht. Het doel van deze stichting is om (gratis) nog eenmaal een laatste wens uit te voeren voor terminale en bedlegerige patienten.

Per december 2021 is de FADK gestart met het uitvoeren van laatste wensen. Verschillende mensen hebben ons al gevraagd naar de mogelijkheden om vanuit Nederland hun donatie of gift naar de FADK over te maken. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee!  Het bestuur heeft inmiddels ook al voorbereidingen getroffen om als ANBI stichting te kunnen worden aangemerkt. 

Er is ondertussen ook al een bankrekening geopend bij de MCB bank op Curacao, kijk voor de bankgevens aub even op de website www.fadk.info

Maakt u liever direct geld over op een Nederlandse bank dan is er de mogelijkheid om via geef.nl (veilig en vertrouwd) een donatie te kunnen overmaken naar de FADK. Door het periodiek overschrijven naar een Curacaose bankrekening beperken wij als non-profit stichting de kosten voor internationale transacties, en deze besparingen komen dan weer geheel ten goede aan de stichting.

Masha danki voor uw hulp en ondersteuning van Fundashon Ambulans Deseo Korsou. Zonder uw hulp is het niet mogelijk om voor deze mensen - in de laatste fase van hun leven - nog eenmaal hun laatste wens in vervulling te kunnen laten gaan.  

 

 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.015 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
10%
31

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: ND Jansen

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Norman Jansen
Norman Jansen

€ 1.015 opgehaald