OK
×
Actievoerder
Chinouk Mandos

Disney Run voor Make-A-Wish!

Lieve familie, vrienden, kennissen, collega's, andere sponsoren,

Op 21 september 2019 loop ik, samen met Arne, de Disney Run. Een parcours van 10 kilometer door Disneyland Parijs, waarbij Mickey Mouse ons aanmoedigt en iedereen verkleed is. Aangezien ik nog nooit aan een echte 'run' heb meegedaan, is het volbrengen hiervan sowieso al een persoonlijke uitdaging. Deze uitdaging wil ik versterken door zoveel mogelijk geld op te halen voor Make-A-Wish, waardoor ik nóg meer gemotiveerd ben om te lopen. 

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. Make-A-Wish heeft jullie nodig om de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte, uit te laten komen. Dit doel ligt me na aan het hart en heeft raakvlak met Disneyland; een plek vol fantasie waar je, net als bij een wens, ook van kan genieten en dromen. 

Daarom wil ik jullie vragen om mij te sponsoren (natuurlijk vrijblijvend). Alle kleine beetjes helpen al! De bijdrage wordt direct gestort op de rekening van Make-A-Wish.

Alvast enorm bedankt!

"You can dream, create, design and build the most wonderful place in the world. But it requires people to make the dream a reality"

— Walt Disney.

Make-A-Wish Nederland logo 2

Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Sterk team achter elke wens Het vervullen van een allerliefste wens is maatwerk en vraagt veel inzet en creativiteit. Er zit een sterke organisatie achter die drijft op vrijwilligers en die zorgvuldig alle stappen in het proces begeleidt en volgt. Het gaat immers om kinderen en jongeren in een kwetsbare situatie. De vervulling van een allerliefste wens kun je maar één keer beleven. Daarom moet alles op rolletjes lopen.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 500 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
34

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Chinouk Mandos
Chinouk Mandos

€ 500 opgehaald