OK
×

Discoweekend voor mensen met een beperking

Wij zijn vrijwilligers bij Disco Eksjun (onderdeel van Stichting de Baan) te Haarlem, een disco voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke vrijdagavond komen er ongeveer 70 deelnemers om samen met 15 vrijwilligers een feestje te bouwen. De disco bestaat al 45 jaar.

Ieder jaar organiseren wij een weekend weg voor ongeveer 40 deelnemers, wat geheel wordt begeleid door onze vrijwilligers. Met de disco en het `discoweekend` is het ons doel deze mensen uit hun isolement te halen, sociale contacten te laten bloeien en hen gewoon een onwijs toffe en gezellige avond/weekend te bezorgen. 

Tijdens de discoweekenden ondernemen wij talloze activiteiten, zoals bowlen, varen, knutselen, een bingo of karaoke avond en het bezoeken van musea. Daarnaast gaan we ook een avond naar een échte disco.

De laatste jaren is het aantal aanmeldingen voor dit uitje hard teruggelopen door de stijgende kosten.

Om het voor onze deelnemers betaalbaar te houden zijn wij actief bezig met het werven van middelen voor het aankomende discoweekend.

In mei 2019 gaan wij met de disco naar het mooie Brabant!

Hierbij is alle hulp welkom & nodig!

Aub bij de donatie vermelden 't.a.v. Disco Eksjun'.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 932 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
31%
47

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×